Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bildekal - Aidi - utan text

  • 59 SEKI lager.
Dela

Dekaler är inte som vanliga klistermärken, de kräver att du gör det på ett speciellt sätt för att det ska bli bra och för att det ska hålla så länge som möjligt.
Därför har vi satt ihop lite instruktioner till dig längre ner på denna sida, men det kommer även medfölja instruktioner med din dekal.

Våra bildekaler är ett perfekt val för alla hund älskare! Det finns något magiskt med att ha ett sött minne av din favorit hund på t.ex. bilen.
Denna bildekal är speciellt tillverkad för att ge dig en personlig dekal som kan spegla din känslor, låt hela världen veta vilken hundras som är just din favorit. 

Med dess högkvalitativa material som håller upp till 5 år kommer detta att bli den perfekta accessoaren för att förhöja både din och andras körupplevelse.
Med denna bildekal kan du visa din kärlek till hundar och samtidigt skapa en unik och inspirerande miljö runt om kring dig.
Fyll vägarna med positiv energi och glädje med denna bildekal som helt speglar dina känslor för din älskade pälskling.

Mått:
13 x 11 cm
15 x 12 cm
18 x 15 cm
30 x 24 cm
50 x 40 cm

Vill du ha större dekaler kontakta oss via mejl på [email protected]


Montering bildekal

Regn, snö och tvätt håller dekalerna väldigt bra för. Det är viktigt att tänka på hur man sätter fast en dekal. Det måste vara helt rent och fettfritt på ytan som dekalen ska appliceras på. Vi rekommenderar att tvätta med ett avfettningsmedel innan dekalen ska appliceras. Du kan kontrollera om det är rent och torrt  med maskeringstejp som lossnar väldigt lätt om smuts och fett finns kvar på ytan.

Om det är kallt ute (under +10-15 grader) när du ska montera dekalen så fäster den bäst om man värmer upp den ytan som de ska monteras på, med till exempel en värmepistol eller en hårtork. Annars fäster de sämre och risken är väldigt stor att de går sönder.

Var också försiktig med isskrapan! Den kan göra riktiga märken och fläka sönder dekalen om man har otur.


Så här monterar du dekalen:
Se videon nedan!