Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bildekal - Cockerpoo med egen text

  • 59 SEKI lager.
Dela

Skapa Stil med vår Cockerpoo Bildekal! 
Sätt din kärlek för den underbara Cockerpoo-rasen i rampljuset med vår mångsidiga bildekal. Vår dekal ger dig friheten att uttrycka dina egna känslor och meddelanden, och den kan monteras på nästan vad som helst. Sätt den på bilen, ytterdörren och brevlådan, det är bara fantasin som sätter stopp!


Varför välja vår Anpassningsbara Cockerpoo Bildekal?

  • Många Storlekar och Färger: Våra bildekaler finns i flera storlekar och färger, så du kan välja den som passar bäst för din bil eller det föremål du vill dekorera.

  • Höga Kvalitetsmaterial: Vår dekal är tillverkad av högkvalitetsmaterial som är både hållbart och väderbeständigt, vilket garanterar att den kommer att hålla länge och bibehålla sin skönhet. Hållbarheten är 5 år utomhus!

  • Enkel Montering: Att montera vår dekal är en enkel och smidig process. Du kan fästa den på din bil, laptop, surfbräda, cykel, eller vilket annat föremål som helst för att ge det en personlig touch.

  • Egen Text: Istället för rasnamnet kan du lägga till din egen text på dekalen, vilket ger dig möjligheten att uttrycka dina egna känslor, citat eller budskap på ett unikt sätt.


Visa världen din kärlek till Cockerpoo-rasen och uttryck dina känslor med vår bildekal. Oavsett om du är en stolt ägare eller bara beundrar denna fantastiska ras, kommer vår dekal att hjälpa dig att skapa ett personligt uttalande med stil. Gör din bil eller ditt föremål unikt och personligt med vår Cockerpoo Bildekal. Beställ din dekal idag och låt ditt meddelande lysa starkt och tydligt!

Beställ din Cockerpoo Bildekal nu!


Mått: (OBS! Måttet kan ändras beroende på hur mycket text du väljer)
13 x 13 cm
15 x 15 cm
18 x 18 cm
30 x 30 cm
50 x 50 cm

Vill du ha större dekaler kontakta oss via mejl på [email protected]


Montering bildekal

Regn, snö och tvätt håller dekalerna väldigt bra för. Det är viktigt att tänka på hur man sätter fast en dekal. Det måste vara helt rent och fettfritt på ytan som dekalen ska appliceras på. Vi rekommenderar att tvätta med ett avfettningsmedel innan dekalen ska appliceras. Du kan kontrollera om det är rent och torrt  med maskeringstejp som lossnar väldigt lätt om smuts och fett finns kvar på ytan.

Om det är kallt ute (under +10-15 grader) när du ska montera dekalen så fäster den bäst om man värmer upp den ytan som de ska monteras på, med t.ex. en värmepistol eller en hårtork. Annars fäster de sämre och risken är väldigt stor att de går sönder.

Var också försiktig med isskrapan! Den kan göra riktiga märken och fläka sönder dekalen om man har otur.


Så här monterar du dekalen:
Se videon nedan!