Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tunn mössa - Frieserhäst

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Framhäv din passion för hästar och specifikt din beundran för den ståtliga Frieserhästen med vår skräddarsydda trikåmössa. 

Denna mössa, tillgänglig i en mångfald av färger från djupt havsblått till elegant grått, ger dig möjligheten att välja en ton som bäst reflekterar din personliga stil eller kompletterar din outfit.

På mössan tronar en utsökt siluett av en Frieserhäst, vars karaktäristiska uttryck och flytande man fångas i enkel men elegant design. För dig som ofta är ute under skymningen eller vill ha ett extra element av säkerhet och stil, erbjuder vi också möjligheten att lägga till en reflexdetalj. Denna funktion gör att din hästs siluett skimrar vackert när ljuset faller på den, vilket skapar en iögonfallande och praktisk detalj.

För att ytterligare personifiera din mössa, kan du välja att lägga till en egen text under Frieserhästsiluetten. Detta kan vara allt från ditt namn, en kär hälsning, eller en kort, kraftfull fras som symboliserar din passion för ridning eller din speciella bindning till Frieserhästen.

Denna trikåmössa är mycket mer än bara en accessoar. Den är en varm och stilfull hyllning till en av de mest majestätiska hästraserna, och den ger dig möjligheten att bära din kärlek till Frieserhästen inte bara i ditt hjärta utan också stoltvisande för alla att se, varje gång du träder ut.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!