Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tunn mössa - Gotlandsruss

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Omge dig med en känsla av äventyr och nordisk charm med vår specialdesignade trikåmössa som hyllar det älskvärda Gotlandsrussen. Finns i ett urval av färger, från de dämpade naturnyanserna till klara, livfulla kulörer, är denna mössa en mångsidig kompanjon som kompletterar varje äventyrarens eller hästentusiastens garderob.

På mössan finner du en stolt och detaljrik siluett av Gotlandsrussen, en ikon för styrka och uthållighet i litet format. Dess charmiga profil och busiga uppsyn är kärleksfullt återgiven och fungerar som en ständig påminnelse om de fria, vindpinade fälten och de historiska rötterna på Gotland.

För att anpassa mössan till ditt unika jag, erbjuder vi möjligheten att inkludera en personlig text under Gotlandsrussets siluett. Oavsett om det är ditt namn, en hälsning till ditt favoritruss eller en kraftfull fras som anknyter till din kärlek för dessa robusta små hästar, blir din mössa en personlig skapelse.

Välj att uppgradera din mössa med en reflexdetalj för att öka synligheten och ge en modern känsla under tidiga morgonritturer eller sena utflykter. Denna praktiska och snygga detalj gör att du och din passion för Gotlandsrussen inte bara uppmärksammas utan också uppskattas.

Den här trikåmössan är en varm och stilig hyllning till Gotlandsrussen, och den ger en unik möjlighet att visa upp din hästentusiasm på ett diskret och elegant sätt. Den är en perfekt gåva till russägaren, hästfantasten, eller som en skatt för dig själv att bära med stolthet.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!