Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomulls mössa - Islandshäst, Töltande

  • 129 SEK


I lager.
Dela

OBS! Väljer du ingen egen text så får du texten exakt som på bilden med rasnamn!

Vår trikåmössa med hästsiluett är den perfekta kompanjonen för alla hästälskare som älskar att rida.
Tillverkad av högkvalitativ trikå erbjuder denna mössa både stil och funktionalitet.


Mössan är designad med en elegant hästsiluett på framsidan, vilket ger den en unik och charmig touch. Du har möjlighet att välja att ha siluetten som den är utan text, för att behålla ett enkelt och stilfullt utseende. Om du däremot vill göra mössan mer personlig erbjuder vi också alternativet att lägga till din egen text under siluetten eller välja att ha den med ett specifikt rasnamn.


Denna trikåmössa är perfekt för att bäras under en ridhjälm. Den har en tunn och stretchig konstruktion som gör att den passar perfekt under hjälmen utan att orsaka någon obekväm passform. Mössan hjälper till att hålla håret på plats och skyddar även mot vind och kyla under ridturen.

Utöver att vara funktionell är mössan också en snygg accessoar. Den kommer att ge dig en stilfull och hästinspirerad look både i och utanför stallet. Du kan visa upp din passion för ridning och hästar samtidigt som du håller dig bekväm och skyddad under dina ridpass.


Oavsett om du väljer att ha mössan som den är, med egen text eller med ett specifikt rasnamn kommer den att bli din favoritaccessoar när du rider. Ge dig själv eller någon annan hästälskare denna fantastiska trikåmössa med hästsiluett och njut av den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet under dina ridturer!


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!