Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tunn mössa - Shetlandsponny

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Skapad med Kärlek till Shetlandsponnyn: Trikåmössa med Personlig Prägel!

Välkommen till en värld där skönhet och kärlek till Shetlandsponnyn förenas! Vår trikåmössa med den bedårande siluetten av en Shetlandsponny är en hyllning till en av de mest förtjusande hästraser i världen.

OBS! Väljer du ingen egen text så får du texten exakt som på bilden med rasnamn!

Ditt Personliga Budskap - En Mössa som Berättar en Unik Historia:

Vad gör vår trikåmössa så speciell? Möjligheten att göra den helt personlig! Under den charmiga siluetten av en Shetlandsponny kan du lägga till din egen text, ett uttryck av dina känslor och din passion. Tänk dig att du äger en mössa som bär ditt älskade ponny's namn, eller kanske ett inspirerande citat som påminner dig om den underbara världen av Shetlandsponnys. Detta är mer än bara en mössa; det är din unika berättelse.

Reflextryck - Stil och Säkerhet i Harmoni:

För oss är säkerhet en prioritet. Därför erbjuder vi möjligheten att få hela trycket i reflexmaterial. När solen går ner och mörkret faller, kommer din mössa att lysa upp som en stjärna, vilket ger dig en synlighet som är både säker och stilig.

En Stilikon för Alla Tillfällen:

Denna trikåmössa är mer än bara en mössa; den är en följeslagare för alla dina äventyr. Den ger dig inte bara värme under kyliga dagar, den ger dig också en look som kommer att stjäla hjärtan. Oavsett om du är ute på en ridtur i naturen, promenerar i parken eller bara kopplar av med vänner, kommer denna mössa att vara din mest trogna följeslagare.

En Gåva som Hyllar Kärlek och Charm:

Letar du efter den perfekta presenten till en Shetlandsponny-entusiast? Ge bort denna trikåmössa som en gåva och se deras ögon stråla av glädje. Personliggör den med deras ponny's namn, ett speciellt datum eller en hjärtlig hälsning, och du ger dem något som hyllar deras passion och kärlek till dessa bedårande hästar.

Avslutningsvis:

Denna trikåmössa är mer än bara en mössa; den är en livsstil, en passion och ett uttryck av din kärlek till Shetlandsponnys. Visa din hängivenhet, uttryck din unika personlighet och håll dig både stilfull och säker med reflextrycket. Skapa din egen personliga trikåmössa idag och följ med oss på en resa fylld med mode, kärlek och förtrollande stunder med Shetlandsponnyn.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!