Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Cockerpoo - Oversized bag

  • 269 SEK


I lager.
Dela

Upptäck den otroliga praktiska tygkassen - Oversized Bag!
Vår Oversized Bag är den ultimata lösningen för alla dina behov när det kommer till en pålitlig och mångsidig tygkasse/tygpåse.

Denna kasse är inte bara rejäl utan också noggrant utformad med högkvalitativa material och funktionella detaljer.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

Varför välja Oversized Bag?

Imponerande Kapacitet: Med en rymlig 37 liters kapacitet behöver du aldrig mer kompromissa med vad du vill bära med dig. Den här kassen har gott om plats för dina ägodelar.

Tillförlitliga Handtag: Vi har satsat på styrka och komfort med rejäla handtag som enkelt klarar av tunga laster. Du kan lita på att din kasse håller genom tjockt och tunt.

Tjockt Material och Mjuk Tygbotten: Oversized Bag är tillverkad med 100% bomull av hög kvalitet, vilket gör den både slitstark och praktisk. Den mjuka bottnen ger dig mer utrymme att fylla din tygkasse med allt du behöver och försäkrar dig om att så mycket som möjligt ska få plats.

Personlig Touch: Gör din Oversized Bag unik genom att lägga till din egen text under Cockerpoo-motivet. Detta ger dig möjligheten att göra kassen till din alldeles egna, eller att ge den som en unik och minnesvärd present.

Reflexalternativ: För extra säkerhet och stil kan du välja att lägga till reflexmotivet för endast 30 kr extra. Det gör att du syns bättre i mörker och ger din kasse en extra touch av elegans.

Beställ din Oversized Bag nu!

Låt Oversized Bag bli din trogna följeslagare oavsett om du är på väg till affären, stranden eller behöver en pålitlig partner för ditt dagliga äventyr. Den är både funktionell och elegant, och den kommer att hjälpa dig att uttrycka din personliga stil.

Oversized Bag är inte bara en kasse; den är en del av din identitet. Beställ din egen idag och njut av dess otroliga mångsidighet och stil. Gör vardagen lite enklare och mycket mer elegant med Oversized Bag!Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Bomull - 475g/m²

Mått: 56 x 41 x 16 cm (37 liter)

Tvättråd: Avråds att tvättas, men annars handtvätt i låg värme

Priset senaste 30 dagarna: 269kr