Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Aidi

  • 129 SEK


I lager.
Dela

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.


Hylla Hundrasen Aidi med Stil och Hjärta: Upptäck Vår Unika Tygkasse!

Välkommen till vår värld av elegans och kärlek till hundar! Med stolthet presenterar vi vår exklusiva tygkasse med den vackra siluetten av hundrasen Aidi. Detta är inte bara en kasse; det är en chans att uttrycka din passion för denna underbara ras på ett stilfullt sätt.

Egenskaper:

  1. Färgfyllt: Du kan välja bland ett brett utbud av färger för att matcha din personliga stil. Vare sig du föredrar något diskret eller något som sticker ut, har vi en färg för dig.

  2. Reflexvariant: För ökad säkerhet under mörka kvällar och tidiga morgnar erbjuder vi också möjligheten att få Aidi-siluetten i reflexmaterial. Synlighet är viktigt, och nu kan du lysa upp vägen med din kärlek till just din Aidi.

  3. Personlig Touch: Gör din kasse ännu mer unik genom att skriva din egen personliga text under motivet. Du kan också välja att låta hundrasens namn stå kvar som en påminnelse om deras enastående egenskaper.

Varför Vår Aidi Tygkasse:

Denna tygkasse är mer än bara en accessoar. Den är en plattform för att dela din kärlek till Aidi med världen:

  • Stilren Design: Den vackra siluetten av Aidi visar din uppskattning för denna intelligenta, lojala och kärleksfulla ras.

  • Funktionalitet: Vår kasse är rymlig nog att bära med dig allt du behöver, oavsett om det är shopping, böcker eller Aidi's älskade leksaker.

  • Uttryck Din Kärlek: Det är ett sätt att uttrycka din kärlek till Aidi och din önskan att stödja alla hundar som behöver ett kärleksfullt hem.

  • Gåva Med Hjärta: Ge bort denna kasse som en kärleksfull gåva till andra Aidi-älskare eller till någon som uppskattar kvalitet och personligt uttryck.

Beställ din kasse idag och hjälp oss att sprida kärlek och medkänsla till hundar överallt!


Specifikation:

Fraktbolag: Postnord

Material: 100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme