Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bildekal - Cockerpoo med rasnamn

  • 59 SEKI lager.
Dela

Skapa Stil med vår Cockerpoo Bildekal!

Sätt din kärlek för den underbara Cockerpoo-rasen i rampljuset med vår anpassningsbara bildekal. Vår dekal är en fantastisk sätt att uttrycka din passion och glädje för din fyrbenta vän, och den kan monteras på nästan vad som helst. Bilden, ytterdörren, brevlådan osv.


Varför välja vår Cockerpoo Bildekal?

  • Många Storlekar och Färger: Våra bildekaler finns i flera storlekar och färger, så du kan välja den som passar bäst för din bil eller det föremål du vill dekorera.

  • Höga Kvalitetsmaterial: Vår dekal är tillverkad av högkvalitetsmaterial som är både hållbart och väderbeständigt, vilket garanterar att den kommer att hålla länge och bibehålla sin skönhet. Hållbarheten är 5 år utomhus!

  • Enkel Montering: Att montera vår dekal är en enkel och smidig process. Du kan fästa den på din bil, laptop, surfbräda, cykel, eller vilket annat föremål som helst för att ge det en personlig touch.

  • Cockerpoo Rasnamn: Dekalen innehåller rasnamnet "Cockerpoo," så att alla vet vilken underbar ras du älskar och stöttar.


Visa världen din kärlek till Cockerpoo-rasen med vår bildekal. Oavsett om du är en stolt ägare eller bara beundrar denna fantastiska ras, kommer vår dekal att hjälpa dig att uttrycka din passion på ett stilfullt sätt. Gör din bil eller ditt föremål unikt och personligt med vår Cockerpoo Bildekal. Beställ din dekal idag och låt din kärlek till denna underbara ras lysa starkt och tydligt!

Beställ din Cockerpoo Bildekal nu!


Mått:
13 x 13 cm
15 x 15 cm
18 x 18 cm
30 x 30 cm
50 x 50 cm

Vill du ha större dekaler kontakta oss via mejl på [email protected]


Montering bildekal

Regn, snö och tvätt håller dekalerna väldigt bra för. Det är viktigt att tänka på hur man sätter fast en dekal. Det måste vara helt rent och fettfritt på ytan som dekalen ska appliceras på. Vi rekommenderar att tvätta med ett avfettningsmedel innan dekalen ska appliceras. Du kan kontrollera om det är rent och torrt  med maskeringstejp som lossnar väldigt lätt om smuts och fett finns kvar på ytan.

Om det är kallt ute (under +10-15 grader) när du ska montera dekalen så fäster den bäst om man värmer upp den ytan som de ska monteras på, med t.ex. en värmepistol eller en hårtork. Annars fäster de sämre och risken är väldigt stor att de går sönder.

Var också försiktig med isskrapan! Den kan göra riktiga märken och fläka sönder dekalen om man har otur.


Så här monterar du dekalen:
Se videon nedan!