Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Airedaleterrier

  • 129 SEK


I lager.
Dela

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med hundrasnamn.


Letar du efter en trendig och personlig tygkasse med hundmotiv? 
Vår exklusiva tygkasse med en bedårande hundsiluett är det perfekta valet för dig! Med möjligheten att välja egen text eller populära rasnamn, kan du skapa en unik och personlig tygkasse som verkligen speglar din personlighet.

Vår tygkasse är tillverkad av 100% högkvalitativt bomull och gör den extra slitstark för daglig användning. Den rymliga designen gör det enkelt att bära allt från dagligvaror till böcker eller träningskläder. De stadiga handtagen ger en bekväm bärupplevelse för att underlätta din vardag.

Vill du göra din tygkasse ännu mer personlig? 

Med möjligheten att välja egen text kan du lägga till ditt favoritrasnamn, en inspirerande citat eller till och med din hunds namn. Detta gör din tygkasse till en unik accessoar som verkligen sticker ut från mängden.

Beställ din egen tygkasse med hundmotiv idag och visa upp din kärlek till hundar på ett stilfullt sätt. Perfekt som en gåva till dig själv eller som en present till någon som älskar hundar. Skapa din personliga tygkasse med hundsiluett nu och låt din passion för hundar lysa igenom varje gång du bär den!


Vi har samlat alla hundraser enligt SKK's listor. Önskas andra raser så är det bara att höra av sig!

Med våra snygga hundkassar kan du enkelt samla alla hundkoppel, leksaker och kanske träningsgodis som du behöver eller gå till jobbet med våra lagom stora tygkassar som tåler det mesta. När kassen är tom kan du enkelt vika ihop den och lägga den i fickan, så har du alltid den nära till hands.

• De flesta hundraserna finns att välja på, även populära blandraser
• Tygkassarna finns i flera olika färger
• De är tillverkad i 100% Bomull
• Slittåliga och kan bära mycket
• Tåler att tvättas i låg värme utan sköljmedel
• Enkel att bära med sigSpecifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme