Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Shetlandsponny med vagn - Oversized bag

 • 269 SEK


I lager.
Dela

Vår Oversized Bag med Shetlandsponny med vagn-motiv är en imponerande följeslagare för dem som älskar den majestätiska skönheten hos Shetlandsponnyn. Med dess exceptionella storlek och eleganta design är detta inte bara en kasse; det är en konstnärlig hyllning till en fantastisk ras och en praktisk följeslagare för alla dina äventyr.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

Egenskaper:

 1. Konstnärlig Skönhet: Ett detaljerat och hantverksmässigt utformat Shetlandsponnymotiv med vagn som fångar ögonblicket av ro och skönhet som dessa hästar utstrålar.

 2. Oöverträffad Kapacitet: Oversized Bag är större än livet och kan rymma allt du behöver, oavsett om du är på väg till stranden, på picknick, eller har en stor shoppingdag framför dig.

 3. Hållbart Material: Tillverkad med högkvalitativt och hållbart tyg, kommer denna kasse att vara din trogna följeslagare under lång tid framöver.

Varför Vår Oversized Bag med Shetlandsponny Motiv:

Denna kasse är en praktisk och konstnärlig följeslagare som erbjuder en mängd fördelar:

 • Elegant och Unik Design: Shetlandsponny med vagn-motivet är ett mästerverk som ger dig möjlighet att uttrycka din kärlek till rasen på ett stilfullt sätt.

 • Mångsidig Användning: Oversized Bag är idealisk för att bära med dig allt från strandutrustning till matvaror och allt däremellan.

 • Dela Din Passion: Genom att använda denna kasse visar du din passion för Shetlandsponnyn och ditt stöd för djur i behov.

 • Fantastisk Present: En oförglömlig gåva till andra Shetlandsponnyentusiaster eller till någon som uppskattar en kvalitetskasse med ett meningsfullt motiv.

Användningspitch:

Din Oversized Bag med Shetlandsponny med vagn-motiv är en mångsidig följeslagare som är redo att göra dina äventyr ännu mer minnesvärda:

 • Strandälskares Dröm: Perfekt för att bära allt du behöver för en dag vid stranden, inklusive handdukar, solskydd och leksaker.

 • Picknick i Stil: Ta med dig allt du behöver för en härlig picknick i parken och njut av skönheten i naturen medan du bär med dig din passion.

 • Shopping med Lätthet: Gör dina shoppingrundor till en bekväm och modeinspirerad upplevelse med gott om utrymme för dina varor.

 • Personligt Uttryck: Låt din Oversized Bag vara en del av din personliga stil och ett uttryck för din kärlek till Shetlandsponnyn.

Upptäck den storslagna skönheten hos Shetlandsponnyn med vår Oversized Bag. Beställ din kasse idag och ta med dig din passion och stil på alla dina äventyr.


Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Bomull - 475g/m²

Mått: 56 x 41 x 16 cm (37 liter)

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme