Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Holländsk Ridponny

  • 129 SEK


I lager.
Dela

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.


Letar du efter en trendig och personlig tygkasse med en vacker hästsiluett? 

Vår exklusiva tygkasse med hästsiluett erbjuder möjligheten att välja egen text eller hästens rasnamn. Skapa din unika och personliga tygkasse som speglar din passion för hästar.

Våra tygkassar är tillverkad av 100% bomull och av hög kvalitet. Den rymliga designen gör den perfekt för daglig användning, oavsett om du behöver bära dagligvaror, böcker eller träningskläder. De stadiga handtagen ger en bekväm bärupplevelse för enkel hantering i vardagen.

Vill du göra din tygkasse ännu mer personlig?

Med möjligheten att välja egen text kan du lägga till ditt favorit rasnamn, inspirerande citat eller till och med din hästs namn. Din tygkasse blir därmed en unik accessoar som verkligen sticker ut från mängden.

Beställ din egen tygkasse med hästsiluett idag och visa upp din kärlek till hästar på ett stilfullt sätt. Perfekt som en gåva till dig själv eller till någon som älskar hästar. Skapa din personliga tygkasse med hästsiluett nu och låt din passion för hästar lysa igenom varje gång du bär den!

Med våra snygga hästkassar kan du enkelt samla alla borstar, verktyg, trens och kanske träningsgodis som du behöver eller så kan du gå till jobbet med våra lagom stora tygkassar som tåler det mesta.

När kassen är tom kan du enkelt vika ihop den och lägga den i fickan, så har du alltid den nära till hands.


• Det finns många hästraser att välja på
• Tygkassarnas finns i flera olika färger
• De är tillverkad i 100% Bomull
• Slittåliga och kan bära mycket
• Tåler att tvättas i låg värme
• Enkel att bära med sig

Vi samlar så många hästraser vi bara kan för att det ska finnas en för alla. Önskas andra raser så är det bara att höra av sig!


Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme