Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Islandshäst - Line art

  • 149 SEK


I lager.
Dela

Introducera en tidlös och stilfull följeslagare för din vardag - vår Islandshäst Tygkasse i line art med 10 liters kapacitet! Denna tygkasse kombinerar både funktionalitet och konstnärlig skönhet på ett enastående sätt och är det perfekta tillskottet till din dagliga rutin.

Design: Kassen är smakfullt dekorerad med en elegant Islandshäst i line art, vilket ger den en unik och konstnärlig touch. Hästen är avbildad på ett stilrent och minimalistiskt sätt, och skapar en aura av elegans och äventyr.

Högkvalitativt material: Vår tygkasse är tillverkad av enastående högkvalitativ 100% bomull som är både tåligt och stilfullt. Den är designad för att hålla i många år framöver och behålla sin skönhet över tiden.

Praktisk storlek: Med en kapacitet på 10 liter är denna kasse idealisk för att bära med dig dina dagliga ägodelar, oavsett om det är böcker, matvaror, kläder eller andra viktiga saker. Den erbjuder tillräckligt med utrymme för dina behov, samtidigt som den är lätt att hantera.

Långa handtag: Kassens långa handtag gör den bekväm att bära över axeln eller i handen, och ger dig en ergonomisk och enkel transportlösning. Du kommer att uppskatta dess användarvänliga design och komfort.

Mångsidig användning: Denna mångsidiga tygkasse är perfekt för en mängd olika ändamål, oavsett om du ska till affären, stranden, gymmet eller bara behöver en pålitlig väska för din dagliga pendling. Den är också ett utmärkt sätt att uttrycka din kärlek till Islandshästar och den ena stående passionen för hästar.

Vår Islandshäst tygkasse i line art är en tidlös följeslagare som kombinerar funktion och stil på ett enastående sätt. Den är perfekt för att följa med dig i dina äventyr och kommer definitivt att locka uppmärksamhet med sin vackra hästdesign. Gör din vardag både mer praktisk och elegant med denna fantastiska tygkasse!


Specifikation

100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Bör inte tvättas!