Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Whippet - Line art

  • 149 SEK


I lager.
Dela

Introducera en stilfull och praktisk följeslagare för din vardag - vår Whippet Line Art Tygkasse med 10 liters kapacitet! Denna tygkasse kombinerar både funktionalitet och stil på ett underbart sätt och är det perfekta tillskottet till din dagliga rutin.

Design:
Kassen är smakfullt dekorerad med en elegant Whippet i line art, som ger den en unik och konstnärlig touch. Whippeten är avbildad på en väldigt stilren och minimalistiskt sätt, vilket gör att kassen blir lika passande för en dag på stan som för en avkopplande picknick i parken.

Högkvalitativt material:
Vår tygkasse är tillverkad av slitstarkt bomullstyg som är tåligt nog för att hålla i många år framöver. Tyget är lätt att rengöra och kan enkelt tvättas när det behövs.

Praktisk storlek:
Med en kapacitet på 10 liter är den här kassen idealisk för att bära med dig dina dagliga nödvändigheter, som böcker, matvaror, kläder eller till och med din hunds tillbehör när du är ute på en promenad med din Whippet.

Långa handtag:
Kassens långa handtag gör den enkel att bära över axeln eller i handen, och ger dig en bekväm och ergonomisk transportlösning. Du slipper bekymra dig för att handtagen ska skära in i dina axlar när du bär tunga saker.

Mångsidig användning:
Denna mångsidiga tygkasse är perfekt för alla tillfällen - från att gå till affären, till stranden, gymmet eller som en praktisk väska för arbete eller skola. Den är också ett fantastiskt sätt att visa upp din kärlek till Whippets och hundar i allmänhet.

Vår Whippet Line Art Tygkasse är den perfekta kombinationen av stil och praktisk användning. Den är en idealisk följeslagare för alla dina äventyr och kommer definitivt att locka uppmärksamhet med sin vackra Whippet-design. Gör din vardag både enklare och mer elegant med denna underbara tygkasse!


Specifikation

100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme utan sköljmedel (Bör inte tvättas)