Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Tygkasse Kerry Blue Terrier

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Ge din Kerry Blue Terrier en praktisk och stilfull följeslagare med vår nya tygkasse!

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med hundrasnamn.


Oavsett om du är ute och handlar, går på promenad eller behöver bära med dig hundens tillbehör, kommer denna tygkasse att vara det perfekta tillskottet till din vardag. Visa upp din kärlek för din Kerry Blue Terrier samtidigt som du får en praktiskt accessoar! Vår tygkasse är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material som tåler att bära mycket. Den har en praktisk storlek som rymmer allt du behöver bära med dig, inklusive hundens leksaker, godis och andra nödvändigheter. Med en elegant design och en snygg Kerry Blue Terrier-siluett fram kommer denna tygkasse att få dig att sticka ut i mängden.


Oavsett om du är en stolt Kerry Blue Terrier-ägare eller bara beundrar rasen, kommer du att älska att bära denna tygkasse med stolthet. Den är perfekt för alla tillfällen - från dagliga ärenden till att resa eller gå på hundträning. Varför inte ge din hund en promenad i stil? Beställ din Kerry Blue Terrier tygkasse idag och var redo att bära din kärlek för Kerry Blue Terriers överallt du går! Ge dig själv eller en Kerry Blue Terrier-älskare i ditt liv en praktisk och meningsfull present.

Gå inte miste om chansen att lägga till denna trendiga och personliga accessoar i din samling! Beställ nu och visa upp din Kerry Blue Terrier-stolthet med stil och kärlek till denna underbara ras!• De flesta hundraserna finns att välja på, även populära blandraser
• Tygkassarna finns i flera olika färger
• De är tillverkad i 100% Bomull
• Slittåliga och kan bära mycket
• Tåler att tvättas i låg värme utan sköljmedel
• Enkel att bära med sig


Specifikation

100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme utan sköljmedel (Bör inte tvättas)