Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Tygkasse Golden retriever - Line art

  • 149 SEK


I lager.
Dela

Välkommen till en ny nivå av praktisk och stilfull hundägarskap med vår Golden Retriever Tygkasse i line art - en högkvalitativ och mångsidig följeslagare som kommer att förenkla ditt liv som hundägare.


Design: Denna tygkasse är smyckad med en underbar Golden Retriever i line art, vilket ger den en charmig och kärleksfull touch. Den vackra illustrationen hyllar lojaliteten och värmen hos Golden Retrievers, och den kommer att smälta ditt hjärta varje gång du ser på den.

Högkvalitativt material: Vår tygkasse är tillverkad av förstklassigt och slitstarkt tyg, som inte bara är snyggt utan också hållbart nog för att klara av vardagens påfrestningar. Du kan lita på att den kommer att vara en följeslagare under många år framöver.

Praktisk storlek: Med en generös kapacitet på 10 liter erbjuder denna kasse gott om utrymme för att bära med dig allt du behöver under hundkurserna eller när du är ute med din älskade Golden Retriever. Här finns gott om plats för koppel, hundgodis, bollar och andra viktiga tillbehör.

Långa handtag: De långa handtagen på denna kasse gör den otroligt enkel att bära över axeln eller i handen, och ger dig en bekväm och ergonomisk lösning när du är på språng. Du kan koncentrera dig på att njuta av din tid med din hund utan att behöva bekymra dig om tyngande bördor.

Mångsidig användning: Denna tygkasse är inte bara perfekt för hundkurser, den är också idealisk för att förvara alla dina hunds tillbehör på ett organiserat sätt. Den är lika användbar på stranden, parken eller när du är på resande fot.

Vår Golden Retriever Line Art Tygkasse är den ultimata följeslagaren för alla hundägare. Den kombinerar funktionalitet med kärlek till hundar och stil på ett enastående sätt. Gör ditt hundägarskap mer bekvämt och hjärtligt med denna fantastiska tygkasse!


Specifikation

100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme utan sköljmedel (Bör inte tvättas)