Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Whippet - Maxi bag

  • 199 SEK


I lager.
Dela

Maxi Bag – En Bärare av Stil, Personlighet och Styrka

Möt Maxi Bag – mer än bara en tygkasse, det är en kombination av estetik och funktion. Med ett sofistikerat Whippet-motiv kommer denna kasse att väcka beundran och intresse var du än går.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

Ditt Meddelande, Din Röst
Varje person har en unik berättelse att berätta. Med Maxi Bag kan du förmedla din berättelse genom att lägga till en personlig text under det charmiga hundmotivet. Låt din kreativitet flöda och gör din väska till en sann representation av vem du är.

Färgrik och Livfull
Med ett urval av färger att välja mellan kan du hitta den perfekta Maxi Bag som matchar ditt humör och din stil. Oavsett om det är en dämpad nyans eller en levande kulör, har vi den rätta färgen för dig.

Säkerhet i Förgrunden
Vi vet hur viktigt det är att vara synlig, särskilt under de mörka timmarna. Välj att ha ditt Whippet-motiv i reflexmaterial och ge dig själv extra synlighet när ljuset sviker.

Tålighet och Komfort
Med en mjukbotten tillverkad av samma högkvalitativa material som resten av kassen och stabila handtag, står Maxi Bag redo att bära allt du behöver. En kasse som klarar en hel del vikt! Upplev skönheten, funktionaliteten och hållbarheten i vår Maxi Bag och låt den bli en del av dina dagliga äventyr. 

Beställ nu och bär ditt hjärta på din axel med stil!

Din stil. Ditt uttryck. Din Maxi Bag.Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Ekologisk Bomull - 200g/m²

Mått: 35 x 39 x 13,5 cm (18 liter)

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme