Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Shetlandsponny med vagn

 • 129 SEK


I lager.
Dela

Vår Shetlandsponny med vagn-tygkasse är en oemotståndlig hyllning till den charmiga Shetlandsponnyn, en ikonisk bild av styrka och grace i miniformat. Denna kasse är inte bara en praktisk följeslagare; den är också ett konstverk som låter dig bära med dig din passion och kärlek till dessa underbara djur.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

Egenskaper:

 1. Färgval För Din Stil: Med ett brett utbud av färger att välja bland kan du anpassa din Shetlandsponnykasse till din personliga stil. Oavsett om du föredrar en klassisk nyans eller något mer vågat, har vi något som passar dig.

 2. Reflexalternativ Tillval: För ökad synlighet och säkerhet har du möjlighet att få Shetlandsponnymotivet i reflexmaterial. Gå säkert genom mörka kvällar och dimmiga morgnar med din kärlek till Shetlandsponnyn.

 3. Personlig Touch: Skapa en unik kasse genom att lägga till din egen personliga text under Shetlandsponnymotivet. Låt din kreativitet flöda och låt världen veta vad dessa majestätiska varelser betyder för dig.

Varför Vår Shetlandsponny Tygkasse:

Denna tygkasse är mer än bara en väska; den är en symbol för din passion:

 • Elegant Design: Shetlandsponnyn med vagn är en ikonisk bild av elegans och kraft, och nu kan du bära den med dig vart du än går.

 • Praktisk och Rymlig: Vår kasse är tillräckligt rymlig för att bära allt du behöver, från dagligvaror till böcker och picknickutrustning.

 • Kärlek Till Shetlandsponnyn: Visar din kärlek till Shetlandsponnyn och för att stödja alla djur i behov av hjälp och ett kärleksfullt hem.

 • Perfekt Gåva: Ge bort denna kasse som en gåva till andra Shetlandsponny-entusiaster eller till någon som uppskattar skönhet och funktionalitet i en accessoar.

Användningspitch:

Denna Shetlandsponny med vagn-tygkasse är den perfekta följeslagaren för din vardag och äventyr. Använd den för att:

 • Handla Med Stil: Gör din shopping till en modeupplevelse och skapa ett samtal var du än går.

 • Bär Med Kärlek: Visa din passion för Shetlandsponnyer och ditt engagemang för att stödja djur i nöd.

 • Gå Med Säkerhet: Med reflexmotivet kan du promenera säkert i mörkret och vara en förebild för säkerhet.

Upptäck den underbara världen av Shetlandsponnyer med vår tygkasse och låt din kärlek stråla. Beställ din kasse idag och bära med dig skönhet, stil och meningsfullhet var du än går.


Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Bomull - 150g/m²

Mått: 38×42 cm

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme