Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Shetlandsponny med vagn - Maxi bag

 • 199 SEK


I lager.
Dela

Vår Maxi Bag med Shetlandsponny med vagn-motiv är den ultimata följeslagaren för alla Shetlandsponnyentusiaster. Med dess exceptionella design och praktiska storlek är denna tygkasse mer än bara en väska; den är en hyllning till en majestätisk ras och en påminnelse om skönheten i en enkel promenad i naturen.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med hästras namn.

Egenskaper:

 1. Majestätiskt Motiv: Detaljerat och kärleksfullt utformat Shetlandsponnymotiv med vagn som fångar ögonblicket av stillhet och skönhet som dessa hästar förmedlar.

 2. Storlek och Kapacitet: Maxi Bag är rymlig nog att rymma allt du behöver, oavsett om du går på en picknick, handlar i butiken, eller behöver utrymme för dina dagliga äventyr.

 3. Högkvalitativt Material: Tillverkad med omsorg av högkvalitativt tyg, är denna kasse hållbar och redo att följa med dig på alla dina äventyr.

Varför Vår Maxi Bag med Shetlandsponny Motiv:

Denna kasse är mer än bara en accessoar. Den är en kärleksfull hyllning till Shetlandsponnyn och erbjuder fördelar som du kommer att uppskatta:

 • Elegant och Unik Design: Shetlandsponny med vagn-motivet är ett konstverk som låter dig uttrycka din kärlek till rasen på ett stilfullt sätt.

 • Mångsidig Användning: Maxi Bag är idealisk för att transportera din vardagliga utrustning, men också för att göra en modeuttalande var du än går.

 • Visa Din Passion: Genom att bära denna kasse visar du din passion för Shetlandsponnyn och ditt stöd för djur i behov.

 • Perfekt Present: En fantastisk gåva till andra Shetlandsponnyentusiaster eller för den som uppskattar en kvalitetskasse med ett meningsfullt motiv.

Exempel på användningsområden:

Din Maxi Bag med Shetlandsponny med vagn-motiv är en följeslagare som är redo att följa dig på alla dina äventyr:

 • Naturälskares Dröm: Perfekt för picknicker, vandringar och dagar i naturen, och ger dig möjlighet att ha med dig allt du behöver.

 • Shoppa Med Stil: Gör dina shoppingrundor till en modeupplevelse och skapa en konversation var du än går.

 • Hylla Shetlandsponnyn: Visa din kärlek och stöd för denna underbara ras genom att använda din kasse i vardagen.

 • Ditt Personliga Uttryck: Ett sätt att uttrycka din egen stil och ditt engagemang för det du älskar mest.

Upplev skönheten och elegansen hos Shetlandsponnyn med vår Maxi Bag. Beställ din kasse idag och ta med dig kärleken till dessa underbara djur på dina äventyr.


Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Ekologisk Bomull - 200g/m²

Mått: 35 x 39 x 13,5 cm (18 liter)

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme